Vilken skillnad det blir när vi kan säga ”jag vill” istället för ”jag måste”…

Ni som känner mig vet att mitt senaste år har varit händelserikt, mitt senaste halvår har bestått i två heltidsjobb, mina senaste 48 dagar av djup sorg och saknad…

De senaste 48 dagarna har dock nu fått mig att på allvar tänka efter på allvar vad det är jag vill göra, vad jag vill åstadkomma och det jag kommit fram till är att jag vill umgås med mer människor som ger mig energi än tvärtom och att jag vill arbeta med det som tillför mig något och företa mig sådant som berikar mitt liv. Då blir jag en bättre människa på alla sätt och framförallt får jag tid till det som är viktigt för mig… min och andra fina människors positiva utveckling.

När jag ser tillbaka på det senaste halvåret ser jag att jag arbetat för mycket (självförvållat), tagit för lite hjälp (självförvållat) och om jag skall vara helt ärlig har jag varit aningen blåögd och trott för gott om personer som inte är så goda som jag hoppades och trodde.

När jag ser tillbaka på det senaste halvåret ser jag även att jag tillsammans med duktiga medarbetare uppnått en hel del affärsmässiga framgångar. Bra jobbat – ni vet vilka ni är!

Vad har då det senaste halvåret ”kostat” mig? Jo, jag har inte hunnit med det som ger mig mest energi av allt – umgås med nära och kära och skrivandet har blivit lidande… och vad har de senaste 48 dagarna kostat mig – min far.

Min fars död har fått mig att tänka efter vad det jag verkligen vill göra och för vem eller vilka jag vill göra det för och det har jag kommit fram till nu – och varje dag som går ser jag framtiden – min framtid – klarare och klarare och jag prioriterar bättre och bättre igen…

Det här året skall ägnas till att bygga ett starkt team (inte två, det andra har jag avsagt mig för min egen och deras skull) och vara den ledare som jag vill vara och ha tid till det på riktigt och året skall även ägnas till att skriva mer än någonsin, krönikor och en eller två böcker. För mig är skrivandet ett sätt att hitta kraft… var hittar du kraft?

Detta skall jag göra för att jag VILL och inte för att jag måste och det känns toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.