Nu Ă€r det fanimej nog!

Äntligen börjar jag Ă„terhĂ€mta mig efter förra onsdagen dÄ jag fick nog av en persons konstanta knivhugg i ryggen pĂ„ mig. TyvĂ€rr har jag – av olika skĂ€l – tillĂ„tit personens oprofessionella agerande alldeles för lĂ€nge sĂ„ nĂ€r jag vĂ€l fick nog sĂ„ nĂ€rapĂ„ ”exploderade” jag. Inget jag Ă€r superstolt över, dock inga personangrepp frĂ„n min sida utan mer ett extremt tydligt nu Ă€r det fanimej nog!

Jag skriver Ă„terhĂ€mta mig för jag blir vĂ€ldigt sĂ€llan arg eller ens upprörd över andras ageranden men nĂ€r nĂ„gon sĂ„ aktivt, utstuderat och helt medvetet gĂ„r in för att skada och förlöjliga mig skadar denne nĂ„gon Ă€ven – och faktiskt Ă€nnu mer Ă€n han skadar mig –  projektet vi bĂ„da jobbar i och det Ă€r det jag blev sĂ„ oerhört förbannad över. Att han försöker misskreditera mig spelar mindre roll, jag vet vem jag Ă€r och vad jag stĂ„r för.

Hur tÀnker man dÄ? Jo, extremt kortsiktigt. Med sina lögner och givande av falsk information kanske personen i frÄga kÀnner sig ha makt för stunden men lÄngsiktigt Àr det förödande sÄvÀl för honom sjÀlv som företaget han representerar. Det Àr helt enkelt inte acceptabelt.

Jag klarar mig alltid men han sÀtter sin egen framtid och sitt rykte pÄ spel och det blir jag ocksÄ upprörd över att han inte förstÄr. Hans framtid, hans agerande Àr inte mitt ansvar, jag vet, men projektet vi bÄda arbetar i Àr mitt ansvar och det Àr fanimej inte okej att agera mot projektets bÀsta.

Jag tror pÄ karma och det kommer den hÀr personen tyvÀrr att fÄ smaka pÄ förr eller senare. Jag undrar om han kommer att förstÄ varför och faktiskt inse att det som dÄ drabbar honom faktiskt beror pÄ honom sjÀlv, pÄ hans agerande.

Jag hoppas det – för de misstag vi lĂ€r av Ă€r inget misstag, utan ett lĂ€rande. Misstag blir det först nĂ€r man inte lĂ€r av det!

felfria_personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.