Vad har du lärt dig om dig själv idag?

Jag har haft en rätt besvärlig period i mitt liv den senaste tiden och jag tror det beror på att jag inte riktigt har valt väg ännu. Jag vet att jag fungerar som allra bäst när jag har tydliga mål och just nu är jag i en liten velo-period. Jag velar hit och dit. Jag behöver fokusera och idag kommer jag bestämma mig för tre mål som jag ska uppnå det närmaste året.

Vad ska jag göra med min framtid och med vilka ska jag göra det med? Jag har varit ledig i en dryg vecka nu och den veckan har varit verkligen upp och ner – så mycket som har hänt på så kort tid, både roliga positiva saker och sedan sorgliga saker. Det som kallas livet.

Idag vaknar vi upp återigen upp till ett nytt vansinnesdåd, varför? Det känns så meningslöst. Vad vill de här människorna föra fram för budskap med sitt fruktansvärda våld? Vad vill de åstadkomma? Jag förstår inte.

Det man inte förstår är det svårt att förändra men idag har jag lärt mig att jag trots det ska försöka, jag ska försöka förstå och sedan ska jag arbeta för att förhindra det jag kan påverka i detta vansinne. Vi måste hjälpas åt att tillsammans skapa ett hållbart samhälle där vi alla tar ansvar för allas säkerhet och där vi alla enas mot våldet – oavsett mot vem.

Vi får inte ge upp! Vi som tror på och lever efter det goda. Vi är så många fler goda människor i världen än onda. Vila i frid alla ni som förlorat livet i våldets framfart. Er död ska inte vara förgäves. Vi ska tillsammans sätta stopp för detta – ett steg i taget, en dag i taget, en vecka i taget, en månad i taget osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.