2016 – ett helt nytt år!

2016 ska bli mitt absolut bästa år hittills och det ska bli året där jag för första gången kommer att investera mest i mig själv.

Alla störningsmoment i mitt liv skall väck. När det är rätt så blir det lätt! När man är feg blir man seg. Vem vill vara seg? Inte jag.

Januari börjar med hälsan i fokus, en envis förkylning ska bort och en slumrande kondition ska tränas upp igen liksom den fysiska styrkan. Det sägs att det tar tre veckor att skapa en ny vana – 21 dagar, varav den första startar idag.

Januari kommer alltså att vara en utmanande månad såväl fysiskt som psykiskt men jag kommer att fixa alla utmaningar jag står inför med bravur. För att jag kan, för att jag vill och för att jag är värd det.

Under 2016 kommer jag även skriva klart min bok, den ska vara klar i god tid innan bokmässan i höst, kanske blir det två. Vem vet – förutom fakta lite fiction. Har många bra idéer 🙂 och en härlig fantasi 🙂

Då januari kommer att vara utmaningens månad kommer februari att bli anpassningens månad – då jag programmerar in den nya versionen av mig själv och mitt sundare, hållbarare och härliga jag ska fortsätta den kloka väg jag valt.

I början på mars ska jag klara två fysiska mål som jag har satt upp – plankan i tre minuter och 3×10 ”riktiga” armhävningar. För övrigt ska jag varje månad under året lyckas klara ett nytt fysiskt mål.

I april ska jag vara långledig, mitt nuvarande uppdrag avslutas den 1 april och vad som händer resten av kvartal två vet jag inte exakt nu.

Jag hoppas att ni alla också sätter upp mål med ert 2016 och har en plan för vad ni vill göra med ert liv!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.