2016 – ett helt nytt Ă„r!

2016 ska bli mitt absolut bÀsta Är hittills och det ska bli Äret dÀr jag för första gÄngen kommer att investera mest i mig sjÀlv.

Alla störningsmoment i mitt liv skall vÀck. NÀr det Àr rÀtt sÄ blir det lÀtt! NÀr man Àr feg blir man seg. Vem vill vara seg? Inte jag.

Januari börjar med hĂ€lsan i fokus, en envis förkylning ska bort och en slumrande kondition ska trĂ€nas upp igen liksom den fysiska styrkan. Det sĂ€gs att det tar tre veckor att skapa en ny vana – 21 dagar, varav den första startar idag.

Januari kommer alltsÄ att vara en utmanande mÄnad sÄvÀl fysiskt som psykiskt men jag kommer att fixa alla utmaningar jag stÄr inför med bravur. För att jag kan, för att jag vill och för att jag Àr vÀrd det.

Under 2016 kommer jag Ă€ven skriva klart min bok, den ska vara klar i god tid innan bokmĂ€ssan i höst, kanske blir det tvĂ„. Vem vet – förutom fakta lite fiction. Har mĂ„nga bra idĂ©er 🙂 och en hĂ€rlig fantasi 🙂

DĂ„ januari kommer att vara utmaningens mĂ„nad kommer februari att bli anpassningens mĂ„nad – dĂ„ jag programmerar in den nya versionen av mig sjĂ€lv och mitt sundare, hĂ„llbarare och hĂ€rliga jag ska fortsĂ€tta den kloka vĂ€g jag valt.

I början pĂ„ mars ska jag klara tvÄ fysiska mĂ„l som jag har satt upp – plankan i tre minuter och 3×10 ”riktiga” armhĂ€vningar. För övrigt ska jag varje mĂ„nad under Ă„ret lyckas klara ett nytt fysiskt mĂ„l.

I april ska jag vara lÄngledig, mitt nuvarande uppdrag avslutas den 1 april och vad som hÀnder resten av kvartal tvÄ vet jag inte exakt nu.

Jag hoppas att ni alla ocksÄ sÀtter upp mÄl med ert 2016 och har en plan för vad ni vill göra med ert liv!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.