Bokslut igen…

Varje år gör jag ett bokslut i mitt liv. Jag stämmer av om de mål jag satte för året är i mål. Vilka vägval jag har gjort och om de valen stämmer med det livsval jag har gjort. Naturligtvis stämmer jag även av detta löpande under året men i slutet av året så tar jag mig tid att gå igenom året på detaljnivå.

Jag har lyckats rätt bra i år, är i mål med 8 av 10 och jag är rätt säker på att jag kommer att landa de sista två nu under årets sista vecka. Känner mig nöjd.

Ett av de två jag inte är klar med ännu är att skriva ner mina mål och min handlingsplan för 2016. Jag har det hyfsat klart i huvudet men verklighet blir de först när jag skriver ner dem, skriver ut handlingsplanen och signar det avtalet med mig själv.

Hur gör du för att nå dina mål?

Skärmklipp 2015-01-11 20.41.20Bilden visar de kompetenser jag har enligt mina kontakter på LinkedIn, så tacksam för allas intygande av dessa och jag håller med dem. Jag är bra på många saker men bäst på människor och förändringsprocesser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.