Jobbångest?! Nej, jobbglädje vill vi ha!!

Lika aktuell nu som då!

ELAINE BRESKE HIRSCHER

Överallt kan vi läsa om hur jobbångesten slår till och tips för hur vi skall klara av att gå tillbaka till jobbet efter semestern….

Låter inte det tokigt? Vore det inte bättre att vi alla skapade oss en jobbglädje, att vi jobbar med ett jobb och jobbkompisar som ger oss glädje istället för ångest. Vi behöver alla vara lediga då och då för att ladda energi men om det är så att vi får ångest för att börja jobba igen – är det inte en signal att ta på allvar?

Det sägs att signalerna alltid finns där men att det är upp till oss själva att lyssna till dem. Jag har också varit i en situation där jag bara jobbade på utan att egentligen reflektera om det var så att jag verkligen jobbade med det jag var bra på och som jag fick glädje ifrån.

Jag har beslutat min för…

Visa originalinlägg 128 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.