Vad gör du?

Den frågan får vi ofta när vi möter nya människor eller människor vi inte har träffat på länge. Tänkte berätta lite om mig själv, hur jag tänker och lite om min professionella erfarenhet…

Make it Simple! Keep it Simple! är mitt motto och något jag alltid strävar efter att uppnå. Att göra det svåra lite enklare – för alla – och att hålla det enkla enkelt utan att krångla till det.

Jag är född 1968 och jag har över 25 års erfarenhet från fastighets-, bygg- och anläggningsbranschen. Jag har representerat flertalet intressenter (som konsult, beställare, hyresvärd, hyresgäst och entreprenör) i olika sammanhang vilket är en värdefull fördel för verksamheten och att leda medarbetare!

Förändring är en utmaning för många men samtidigt något som vi lever med varje dag under hela vårt liv. För mig handlar förändring om att förtydliga, förenkla, förstå och förbättra. Som ledare och medarbetare präglas jag av transparens, respekt och ärlighet. 

Att människan är vår viktigaste resurs – det är jag övertygad om. Lika övertygad är jag av att företagens viktigaste resurs är människans förmåga att samarbeta. Jag tror inte att vi presterar mer genom att vi har eld i baken utan för att vi har eld i hjärtat.

Mitt hjärta brinner för människor, möten mellan människor, att tillsammans skapa framgångsrika resultat och jag har genom åren lyckats skapa, bibehålla och vårda mina värdefulla nätverk samtidigt som jag tillsammans med mina team skapar lönsamhet och resultat. Jag tror att människor växer med uppgiften, att ha och ta ansvar och att personlig utveckling och personligt ledarskap är en väg till arbetsglädje.

Andra säger om mig att jag är bra på att se samband, göra pricksäkra analyser och att jag är målfokuserad, rättfram, noggrann, lyhörd, omtänksam, samverkande, företagsam och hängiven min profession – jag håller tacksamt med. 

Andra säger om mig att jag har förmågan att såväl leda som följa, att jag passar i en förhandlande och ledande roll, är en person med energi och drivkraft och förmåga att övervinna hinder – jag håller med även i detta! 

Jag har en examen i ekonomi, en examen i affärskommunikation och har kompletterat mina examen med studier i miljö, beteendevetenskap och juridik och har certifierat mig som projektledare. Jag är diplomerad fastighetsförvaltare och ackrediterad handläggare Belbin Teamroller.

Min ledarfilosofi handlar mycket om att fokusera på att lyfta fram det som är bra men inte ducka för att lyfta upp och ta tag i det som fungerar mindre bra. Det ska kännas roligt och upplyftande att gå till sitt arbete!

Vill du veta mer om mig? Tveka inte att ta kontakt med mig elaine@cquence.nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.