2018 började som 2017 slutade…

…med en operation för Ă€lskad Freya. Jag hoppas av hela mitt hjĂ€rta att min pĂ€lskling fixar dagens operation pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. Idag skall de öppna upp för att drĂ€nera henne pĂ„ den enorma mĂ€ngd vĂ€tska som ansamlats efter förra veckans operation. VeterinĂ€ren jag trĂ€ffade pĂ„ akuten igĂ„r var försiktigt positiv och det Ă€r jag med. SĂ„klart att hon fixar Ă€ven detta min krigarprinsessa. Tredje operationen för henne den senaste mĂ„naden (4/12, 28/12 och nu 2/1) ❀ Tacksam för alla positiva tankar i vĂ„r riktning idag ❀ Tack!

Och till er som vill kommentera detta inlÀgg med diverse pekpinnar och andra spekulationer i varför Freya behöver opereras igen ber jag er att lÄt bli, vi behöver inte den typen av kommentarer just nu. Vi behöver ljus och kÀrlek, inte mörker. Tack för visad hÀnsyn!

 

2 tankar pĂ„ “2018 började som 2017 slutade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.