2018 började som 2017 slutade…

…med en operation för älskad Freya. Jag hoppas av hela mitt hjärta att min pälskling fixar dagens operation på bästa sätt. Idag skall de öppna upp för att dränera henne på den enorma mängd vätska som ansamlats efter förra veckans operation. Veterinären jag träffade på akuten igår var försiktigt positiv och det är jag med. Såklart att hon fixar även detta min krigarprinsessa. Tredje operationen för henne den senaste månaden (4/12, 28/12 och nu 2/1) ❤ Tacksam för alla positiva tankar i vår riktning idag ❤ Tack!

Och till er som vill kommentera detta inlägg med diverse pekpinnar och andra spekulationer i varför Freya behöver opereras igen ber jag er att låt bli, vi behöver inte den typen av kommentarer just nu. Vi behöver ljus och kärlek, inte mörker. Tack för visad hänsyn!

 

2 tankar på “2018 började som 2017 slutade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.