VĂ€ljer du dina strider

Jag har blivit mycket bĂ€ttre pĂ„ att vĂ€lja mina strider, för tjugo Ă„r sedan var jag mycket mer ”stridsbenĂ€gen” Ă€n vad jag Ă€r idag. Det beror sjĂ€lvklart pĂ„ fler orsaker men samtliga baserade pĂ„ mognad och erfarenhet.

NÄgot som jag dock alltid tar strid för Àr rÀttvisa, att hÄlla det man lovar, att inte behandla mÀnniskor illa eller respektlös. Det oavsett om det Àr jag som har drabbats eller om det Àr nÄgon annan som behöver mitt stöd. Tack vare det har jag ett rykte om mig som sÀger att jag Àr hÄrd, rÀttvis och har ett stort mÄtt av civilkurage. Jag har ocksÄ ett rykte om mig att vara omtÀnksam, lojal och generös.

Kortsiktigt kan jag förlora pÄ det (dÄ jag skapar mig fiender) men lÄngsiktigt har det visat sig att det Àr det sÄ vÀrt att ta striden för det. Jag Àr stark nog att ta den för mig sjÀlv och för dig om du behöver.

Jag finns hÀr för mig sjÀlv och för dig om du behöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.