Väljer du dina strider

Jag har blivit mycket bättre på att välja mina strider, för tjugo år sedan var jag mycket mer ”stridsbenägen” än vad jag är idag. Det beror självklart på fler orsaker men samtliga baserade på mognad och erfarenhet.

Något som jag dock alltid tar strid för är rättvisa, att hålla det man lovar, att inte behandla människor illa eller respektlös. Det oavsett om det är jag som har drabbats eller om det är någon annan som behöver mitt stöd. Tack vare det har jag ett rykte om mig som säger att jag är hård, rättvis och har ett stort mått av civilkurage. Jag har också ett rykte om mig att vara omtänksam, lojal och generös.

Kortsiktigt kan jag förlora på det (då jag skapar mig fiender) men långsiktigt har det visat sig att det är det så värt att ta striden för det. Jag är stark nog att ta den för mig själv och för dig om du behöver.

Jag finns här för mig själv och för dig om du behöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.