Varför ska jag anlita dig?

Är en fråga som vi konsulter alltid får. Helt berättigad såklart. Så varför anlita mig? Därför att jag alltid vågar lyfta såväl det som är bra och det som är mindre bra för att skapa möjligheter för människor och organisationer att även skapa en psykosocial hållbar arbetsmiljö. Jag lindar inte in saker och ting bara för att det ska låta bättre än vad det är och jag skiljer alltid på person och prestation. [ 181 more words ]

https://elaineatcquence.com/2018/02/19/varfor-ska-jag-anlita-dig/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.