Tappar du tålamodet ibland?

Tappar du tålamodet ibland…?

Det gör jag… det behövs ibland mycket för att bägaren ska rinna över eller ibland pyttelitet. Oavsett så känns det oerhört jobbigt när det händer och det händer oftare när jag är under press och stress och mer sällan när jag är i balans. Hur är det för dig…?

Det sägs att man alltid ska se på glaset som halvfullt snarare än halvtomt, att man alltid ska se det positiva i allting… men jag tror att man måste få se glaset som halvtomt ibland… speciellt när du är den enda som fyller på glaset. Ibland tar du bara slut… ibland tar jag bara slut! och det är OK att känna så.

Livet är inte alltid en dans på rosor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.