Sluta stjälpa. Börja hjälpa!

Det är bara de som inte varit med om detta som inte förstår. Ni som förstår ni förstår. Ni som är där just nu. Jag förstår. Ta ett steg i taget. Låt det ta den tid det tar. Du kan inte stressa dig igenom psykisk ohälsa, depression, utmattning eller dåligt mående och det är helt ok. Du är en fantastisk människa som förtjänar att må bra. Ingen ifrågassätter att fysiskt läkande tar tid men psykiskt läkande ska gå på ett kick. Det går inte på ett kick och alla ni som tror det och sätter press på den i er omgivning som lider av psykisk ohälsa, depression, utmattning eller dåligt mående NI förlänger bara dens lidande. Sluta stjälp. Börja hjälp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.