Vad gör du?

Den frĂ„gan fĂ„r vi ofta nĂ€r vi möter nya mĂ€nniskor eller mĂ€nniskor vi inte har trĂ€ffat pĂ„ lĂ€nge. TĂ€nkte berĂ€tta lite om mig sjĂ€lv, hur jag tĂ€nker och lite om min professionella erfarenhet…

Make it Simple! Keep it Simple! Ă€r mitt motto och nĂ„got jag alltid strĂ€var efter att uppnĂ„. Att göra det svĂ„ra lite enklare – för alla – och att hĂ„lla det enkla enkelt utan att krĂ„ngla till det.

Jag Àr född 1968 och jag har över 25 Ärs erfarenhet frÄn fastighets-, bygg- och anlÀggningsbranschen. Jag har representerat flertalet intressenter (som konsult, bestÀllare, hyresvÀrd, hyresgÀst och entreprenör) i olika sammanhang vilket Àr en vÀrdefull fördel för verksamheten och att leda medarbetare!

FörĂ€ndring Ă€r en utmaning för mĂ„nga men samtidigt nĂ„got som vi lever med varje dag under hela vĂ„rt liv. För mig handlar förĂ€ndring om att förtydliga, förenkla, förstĂ„ och förbĂ€ttra. Som ledare och medarbetare prĂ€glas jag av transparens, respekt och Ă€rlighet. 

Att mĂ€nniskan Ă€r vĂ„r viktigaste resurs – det Ă€r jag övertygad om. Lika övertygad Ă€r jag av att företagens viktigaste resurs Ă€r mĂ€nniskans förmĂ„ga att samarbeta. Jag tror inte att vi presterar mer genom att vi har eld i baken utan för att vi har eld i hjĂ€rtat.

Mitt hjÀrta brinner för mÀnniskor, möten mellan mÀnniskor, att tillsammans skapa framgÄngsrika resultat och jag har genom Ären lyckats skapa, bibehÄlla och vÄrda mina vÀrdefulla nÀtverk samtidigt som jag tillsammans med mina team skapar lönsamhet och resultat. Jag tror att mÀnniskor vÀxer med uppgiften, att ha och ta ansvar och att personlig utveckling och personligt ledarskap Àr en vÀg till arbetsglÀdje.

Andra sĂ€ger om mig att jag Ă€r bra pĂ„ att se samband, göra pricksĂ€kra analyser och att jag Ă€r mĂ„lfokuserad, rĂ€ttfram, noggrann, lyhörd, omtĂ€nksam, samverkande, företagsam och hĂ€ngiven min profession – jag hĂ„ller tacksamt med. 

Andra sĂ€ger om mig att jag har förmĂ„gan att sĂ„vĂ€l leda som följa, att jag passar i en förhandlande och ledande roll, Ă€r en person med energi och drivkraft och förmĂ„ga att övervinna hinder – jag hĂ„ller med Ă€ven i detta! 

Jag har en examen i ekonomi, en examen i affÀrskommunikation och har kompletterat mina examen med studier i miljö, beteendevetenskap och juridik och har certifierat mig som projektledare. Jag Àr diplomerad fastighetsförvaltare och ackrediterad handlÀggare Belbin Teamroller.

Min ledarfilosofi handlar mycket om att fokusera pÄ att lyfta fram det som Àr bra men inte ducka för att lyfta upp och ta tag i det som fungerar mindre bra. Det ska kÀnnas roligt och upplyftande att gÄ till sitt arbete!

Vill du veta mer om mig? Tveka inte att ta kontakt med mig elaine@cquence.nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.