Feedback handlar (även) om timing…

Inser att jag lite har tappat mitt fokus så jag ger mig själv lite konstruktiv feedback idag för att ta tillbaka min MOJO…

De senaste fyra – fem åren har till stora delar ägnats till att släcka bränder i den delen av min verksamhet som går mindre bra – min mångmiljonsatsning på att bygga upp ett framgångsrikt travstall. Vilken utmaning det är och har varit!

Nu skakar jag liv i mig själv igen och som ett led i det även mina FB-sidor… först ut är sidan Feedback. Gilla den gärna om du inte gör det.

Kom ihåg en sak när det gäller feedback… det är inget du kan pracka på människor utan du behöver förvissa dig om att den du vill ge feedback faktiskt är mottaglig för att ta emot den.

Det spelar ingen roll hur mycket du vill hjälpa för om du inte tar mottagaren på allvar kommer du bara att stjälpa.

Ta ett steg tillbaka, fråga dig själv för vems skull du vill ge feedback (är det för din skull eller för mottagarens skull), vilket syfte du har med att ge feedbacken och hur du tror att det kan hjälpa mottagaren av den innan du bara rusar på. Fråga gärna mottagaren:

“Jag vill gärna ge dig feedback. Känns det ok?”

Bjuder på en ”gammal” intervju med mig… och pandemi eller ej – du kan fortfarande motivera eller i alla fall inspirera dina kollegor och alla andra för den delen med konstruktiv och ärlig feedback…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.