Enough is enough…

skrev jag i ett av mina inlĂ€gg pĂ„ sociala medier hĂ€romdagen… och nu Ă€r det verkligen det. Jag har sagt det mĂ„nga gĂ„nger tidigare MEN skillnaden nu Ă€r att jag faktiskt aktivt tar avstĂ„nd frĂ„n det som drĂ€nerar mig pĂ„ energi nu och fokuserar pĂ„ att ta tillbaka mitt fokus och lĂ€gga det pĂ„ rĂ€tt saker…

Jag bjuder pĂ„ ett gammalt blogginlĂ€gg som jag gjorde för fem Ă„r sedan som Ă€r lika aktuellt idag. I dessa pandemitider med tillhörande isolering Ă€r det kanske viktigare Ă€n nĂ„gonsin att se och bekrĂ€fta sina medarbetare, kollegor och alla i vĂ„r nĂ€rhet faktiskt. NĂ€r gav du dig sjĂ€lv eller nĂ„gon annan beröm senast…?

Jag gav tvĂ„ personer beröm igĂ„r. Jag tackade dem för att de behandlat mig med vĂ€rdighet och respekt i en situation dĂ€r jag varit enormt sĂ„rbar och utsatt. De blev glada och jag blev stĂ€rkt av deras glĂ€dje. Det gav mig kraft, en kraft som jag sĂ„vĂ€l behöver…

LĂ€s gĂ€rna detta blogginlĂ€gg (klicka pĂ„ lĂ€nken sĂ„ slussas du vidare) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.