Enough is enough…

skrev jag i ett av mina inlägg på sociala medier häromdagen… och nu är det verkligen det. Jag har sagt det många gånger tidigare MEN skillnaden nu är att jag faktiskt aktivt tar avstånd från det som dränerar mig på energi nu och fokuserar på att ta tillbaka mitt fokus och lägga det på rätt saker…

Jag bjuder på ett gammalt blogginlägg som jag gjorde för fem år sedan som är lika aktuellt idag. I dessa pandemitider med tillhörande isolering är det kanske viktigare än någonsin att se och bekräfta sina medarbetare, kollegor och alla i vår närhet faktiskt. När gav du dig själv eller någon annan beröm senast…?

Jag gav två personer beröm igår. Jag tackade dem för att de behandlat mig med värdighet och respekt i en situation där jag varit enormt sårbar och utsatt. De blev glada och jag blev stärkt av deras glädje. Det gav mig kraft, en kraft som jag såväl behöver…

Läs gärna detta blogginlägg (klicka på länken så slussas du vidare) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.