Arbetsglädje och längtan

Semestern börjar lida mot sitt slut och jag har så smått börja arbeta igen, mest med planering innan arbetet kör igång för fullt den 12 augusti. Jag längtar verkligen till att sätta igång igen.

Jag önskar alla kunde känna som jag gör men alla gör inte det, många känner att de börjar få ångest för att börja arbeta igen. Det är de som kränks, mobbas, nobbas etc. och det är alldeles för många som känner så.

Ingen ska behöva känna annat än arbetsglädje och längtan till den plats vi tillbringar en stå stor del av vår vakna tid på – arbetsplatsen. Det är bara du och jag som kan påverka att alla mår bra på alla arbetsplatser.

Tänk om vi alla kunde komma tillbaka efter semestern till en arbetsplats där alla känner sig välkomna, behövda, sedda och bekräftade. Är det omöjligt? Inte alls. Det börjar hos var och en hos oss med de val vi gör. Vi är varandras arbetsmiljö och vi kan alla välja att tillsammans skapa en god sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.