Stolthet. Tacksamhet!

StoChampionatet 2019 – Flaming Ace Sisu… vilken resa du har gjort och fortsätter göra.

I januari 2016, för 3,5 år sedan ägde jag inte en enda häst helt ensam (jag var delägare i Curre), Certain Stable fanns inte och jag kunde nada om trav. Nu har Certain Stable sex hästar…

Jag kan inte påstå att jag kan massor om trav idag heller men jag lär mig varje dag och en av de sakerna som jag lärt mig är att det är få förunnat att ha en häst i final i StoChampionatet men det hade vi under ledning av Peter G Norman igår – vår fina Essa ❤

Vilken prestation hon gjorde, låst läge och presterade ändå topp under förutsättningarna, hon sänkte sitt PB på distansen 2.640m och hon hade krafter kvar över mål. Hennes 5:e placering var bara 0,2 efter vinnaren, så tätt var det på upploppet.

Jag är otroligt stolt över Essa och hela teamet kring henne, travsport är en teaminsats och Essas team har gjort en imponerande resa dessa 6,5 månader de jobbat tillsammans.

Tack till Emelie som sköter om Essa, ni har utvecklat en varm och djup kärlek till varandra ❤ Tack även till tränare och kusk Peter, att ni trivs ihop är tydligt ❤

Nu tar Essa ett par dagar ledigt, Peter har redan planen klar för nästa mål och det ser vi fram emot. Framtiden ser ljus ut – lägg detta ekipage till minnet Flaming Ace Sisu & Peter G Norman. StoChampionatsfinalen är bara början ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.