Stolthet. Tacksamhet!

StoChampionatet 2019 – Flaming Ace Sisu… vilken resa du har gjort och fortsĂ€tter göra.

I januari 2016, för 3,5 Ă„r sedan Ă€gde jag inte en enda hĂ€st helt ensam (jag var delĂ€gare i Curre), Certain Stable fanns inte och jag kunde nada om trav. Nu har Certain Stable sex hĂ€star…

Jag kan inte pĂ„stĂ„ att jag kan massor om trav idag heller men jag lĂ€r mig varje dag och en av de sakerna som jag lĂ€rt mig Ă€r att det Ă€r fĂ„ förunnat att ha en hĂ€st i final i StoChampionatet men det hade vi under ledning av Peter G Norman igĂ„r – vĂ„r fina Essa ❀

Vilken prestation hon gjorde, lÄst lÀge och presterade ÀndÄ topp under förutsÀttningarna, hon sÀnkte sitt PB pÄ distansen 2.640m och hon hade krafter kvar över mÄl. Hennes 5:e placering var bara 0,2 efter vinnaren, sÄ tÀtt var det pÄ upploppet.

Jag Àr otroligt stolt över Essa och hela teamet kring henne, travsport Àr en teaminsats och Essas team har gjort en imponerande resa dessa 6,5 mÄnader de jobbat tillsammans.

Tack till Emelie som sköter om Essa, ni har utvecklat en varm och djup kĂ€rlek till varandra ❀ Tack Ă€ven till trĂ€nare och kusk Peter, att ni trivs ihop Ă€r tydligt ❀

Nu tar Essa ett par dagar ledigt, Peter har redan planen klar för nĂ€sta mĂ„l och det ser vi fram emot. Framtiden ser ljus ut – lĂ€gg detta ekipage till minnet Flaming Ace Sisu & Peter G Norman. StoChampionatsfinalen Ă€r bara början ❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.