Flaming Ace Sisu

Du är bara fyra år och på söndag ger du oss alla kring dig möjligheten att vara med om lite av en ”one in a lifetime” upplevelse, du är ett av tolv ston som är i final i StoChampionatet. Det har inte riktigt sjunkit in ännu men ju närmare loppet så inser jag hur stort detta faktiskt är. Vilken prestation Essa, min prinsessa!

Förra året så missade du alla de stora loppen eftersom du blev påkörd och skadad i Romme och fick ägna större delen av säsongen till att läka ihop. Du startade hyfsat otränad ändå i uttagningarna till kriteriet och kom trots detta fyra, tyvärr räckte inte det till en finalplats men vilken bedrift ändå då det var din första start efter skadan.

I år får du möjligheten att vara med i uttagningen till StoChampionatet, ditt längsta lopp någonsin och du visar på alla sätt och vis att du vill till final. Du vinner ditt lopp med 1,5 längd efter en fantastisk spurt. De två missarna Sober och Silver fick se sig slagna på upploppet.

Vi är så många som tror på dig, som älskar dig och som tycker du är en helt fantastisk liten häst. Du har visat alla att du kan, all du vill och du har en så fin personlighet. Du är så stark mentalt och du mår så bra där du är nu.

Oavsett hur det går på söndag så vill jag att du ska veta att i mina ögon är du en vinnare, och jag är övertygad om att du kommer göra ditt absolut bästa på söndag. Jag älskar dig oavsett… Jag är så stolt över dig!

Flaming Ace Sisu ”Essa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.