Flaming Ace Sisu

Du Ă€r bara fyra Ă„r och pĂ„ söndag ger du oss alla kring dig möjligheten att vara med om lite av en ”one in a lifetime” upplevelse, du Ă€r ett av tolv ston som Ă€r i final i StoChampionatet. Det har inte riktigt sjunkit in Ă€nnu men ju nĂ€rmare loppet sĂ„ inser jag hur stort detta faktiskt Ă€r. Vilken prestation Essa, min prinsessa!

Förra Äret sÄ missade du alla de stora loppen eftersom du blev pÄkörd och skadad i Romme och fick Àgna större delen av sÀsongen till att lÀka ihop. Du startade hyfsat otrÀnad ÀndÄ i uttagningarna till kriteriet och kom trots detta fyra, tyvÀrr rÀckte inte det till en finalplats men vilken bedrift ÀndÄ dÄ det var din första start efter skadan.

I Är fÄr du möjligheten att vara med i uttagningen till StoChampionatet, ditt lÀngsta lopp nÄgonsin och du visar pÄ alla sÀtt och vis att du vill till final. Du vinner ditt lopp med 1,5 lÀngd efter en fantastisk spurt. De tvÄ missarna Sober och Silver fick se sig slagna pÄ upploppet.

Vi Àr sÄ mÄnga som tror pÄ dig, som Àlskar dig och som tycker du Àr en helt fantastisk liten hÀst. Du har visat alla att du kan, all du vill och du har en sÄ fin personlighet. Du Àr sÄ stark mentalt och du mÄr sÄ bra dÀr du Àr nu.

Oavsett hur det gĂ„r pĂ„ söndag sĂ„ vill jag att du ska veta att i mina ögon Ă€r du en vinnare, och jag Ă€r övertygad om att du kommer göra ditt absolut bĂ€sta pĂ„ söndag. Jag Ă€lskar dig oavsett… Jag Ă€r sĂ„ stolt över dig!

Flaming Ace Sisu ”Essa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.