Att ta ansvar för sina egna beslut

Det hÀnder att jag ibland attraherar mÀnniskor som har svÄrt för att ta ansvar för sina egna beslut och istÀllet projicerar sin besvikelse, ilska, irritation etc. pÄ mig och alla andra omkring dem. Har du ocksÄ sÄdana personer i din omgivning?

Till dem vill jag bara sĂ€ga att jag och ”alla andra” kan inte och ska inte ta ansvar för dig och dina beslut. Det ska du göra. Vi andra, alla andra, vi kan bara förhĂ„lla oss till de beslut du fattar, vi kan inte ta ansvar för dig och dina beslut.

Jag har ocksÄ haft situationer i livet dÄ jag valt att skylla mina beslut och misslyckanden pÄ alla andra men mitt liv blev sÄ mycket enklare och framförallt sannare nÀr jag valde att ta eget ansvar för mitt liv. Testa du med!

Livet Ă€r inte alltid enkelt, det Ă€r lika lĂ€tt att göra fel som att göra rĂ€tt. SĂ„ lĂ€nge du lĂ€r dig av dina misslyckanden och sĂ„ lĂ€nge du tar ansvar för de beslut du gör finns det inga fel utan bara erfarenhet…

VÄga ta ansvar för dig sjÀlv och ditt liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.