Låt ingen censurera dig!

Låt ingen censurera dig. Gör din röst hörd. Alla behöver inte tycka som du gör. Alla behöver inte hålla med dig. Men låt ingen ta över bestämmanderätten över vad du får säga eller skriva. Vår yttrandefrihet är en rättighet trots att vi just nu lever i de lättkränktas vindar. Den vinden kommer att blåsa förbi och då står du kvar med båda fötterna på jorden. Trygg i ditt budskap och tacksam för att du gjorde din röst hörd. Låt ingen censurera dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.