En vecka kvar…

Sista veckan i det hem som varit vÄrt i 10 fantastiska Är. Freya, Freddy och jag flyttar nÀsta mÄndag. Vi flyttar frÄn ett fint hem till ett hus som jag hoppas att vi snart ska kunna kalla hem.

Den senaste tiden har jag packat, rensat och fixat inför flytten och det har blivit mycket nostalgi – tĂ„rar av glĂ€dje, tĂ„rar av sorg och ett uns av oro för hur det komma ska bli.

För mig Àr mitt hem otroligt viktigt, det Àr dÀr jag finner lugn och ro och bygger energi. Jag hade tÀnkt flytta till en lÀgenhet för att fÄ en enklare vardag men sÄ blev det hus igen för hundarnas skull.

Jag har generellt inga problem med förĂ€ndring Ă€ven om det har varit lite för mycket förĂ€ndringar i mitt liv de senaste Ă„ren – förĂ€ndringar pĂ„ gott och pĂ„ ont. SjĂ€lvvalda förĂ€ndringar och framtvingande förĂ€ndringar. Oavsett har jag valt att göra det bĂ€sta av det livet har gett mig och vad mina val har skapat.

FörÀndring Àr en utmaning för mÄnga men samtidigt nÄgot som vi lever med varje dag under hela vÄrt liv. För mig handlar förÀndring om att förtydliga, förenkla, förstÄ och förbÀttra.

Nu ska vi njuta av den hÀr veckan, pÄ fredag packar flyttfirman ner resten (allt ömtÄligt) och nÀsta mÄndag gÄr flytten frÄn Nacka till VÀrmdö. Jag Àr övertygad om att det kommer att bli bra.

NĂ€sta mĂ„ndag Ă€r en nystart, en omstart – vĂ€gen till en helt ny framtid. Jag kommer anvĂ€nda maj mĂ„nad till att bygga en solid plattform för min framtid, den framtid som jag förtjĂ€nar med de relationer som jag förtjĂ€nar.

Prio 1 Ă€r dock att bygga staket sĂ„ att trollen kan njuta av sin nya trĂ€dgĂ„rd. Älskade Freya & Freddy – sĂ„ lĂ€nge vi Ă€r tillsammans blir allt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.