En vecka kvar…

Sista veckan i det hem som varit vårt i 10 fantastiska år. Freya, Freddy och jag flyttar nästa måndag. Vi flyttar från ett fint hem till ett hus som jag hoppas att vi snart ska kunna kalla hem.

Den senaste tiden har jag packat, rensat och fixat inför flytten och det har blivit mycket nostalgi – tårar av glädje, tårar av sorg och ett uns av oro för hur det komma ska bli.

För mig är mitt hem otroligt viktigt, det är där jag finner lugn och ro och bygger energi. Jag hade tänkt flytta till en lägenhet för att få en enklare vardag men så blev det hus igen för hundarnas skull.

Jag har generellt inga problem med förändring även om det har varit lite för mycket förändringar i mitt liv de senaste åren – förändringar på gott och på ont. Självvalda förändringar och framtvingande förändringar. Oavsett har jag valt att göra det bästa av det livet har gett mig och vad mina val har skapat.

Förändring är en utmaning för många men samtidigt något som vi lever med varje dag under hela vårt liv. För mig handlar förändring om att förtydliga, förenkla, förstå och förbättra.

Nu ska vi njuta av den här veckan, på fredag packar flyttfirman ner resten (allt ömtåligt) och nästa måndag går flytten från Nacka till Värmdö. Jag är övertygad om att det kommer att bli bra.

Nästa måndag är en nystart, en omstart – vägen till en helt ny framtid. Jag kommer använda maj månad till att bygga en solid plattform för min framtid, den framtid som jag förtjänar med de relationer som jag förtjänar.

Prio 1 är dock att bygga staket så att trollen kan njuta av sin nya trädgård. Älskade Freya & Freddy – så länge vi är tillsammans blir allt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.