Tack alla för dagens fina resultat

Essa (Flaming Ace Sisu) gjorde årsdebut idag och debut i ny regi och hon gjorde det med bravur. När hon fick sin lucka spurtade hon som hon aldrig spurtat förut. Så roligt att se.

Att lyckas med framgångar på tävlingsbanan kräver sitt team omkring sig och jag som ägare gör mycket litet så dagens tack går till alla som gör det möjligt…

Tack Emelie för att du sköter om Essa varje dag och för att du gör henne så fin inför såväl träning som tävling. Hon trivs med dig, det syns på alla sätt och vis.

Tack Sandra för att du gjorde detsamma när ni båda var i ett annat stall. Tack Claes för att du hittade henne så att jag kunde köpa henne. Tack till Jonathan, Daniel, Sara och Marko för att ni körde in henne och gav henne grunden till den trygghet hon har idag. Tack Claes för de framgångar ni hade tillsammans.

Tack Peter för att du trodde på henne och valde att ta in henne och hennes bror i träning och tack för att du fortfarande tror på henne. Det var så roligt att se er tävla idag – det såg ut som ni gillade det och när ni väl fick en lucka gick det snabbt över mållinjen. En grym 3:e plats i debuten…

Tack till Jennie, Jean och alla andra i stallet för att ni tar så väl hand om mina hjärtan ❤️

Tack till hela teamet kring Essa. Framgångarna vi har är tack vare er. Tack ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.