Bokslut, avslut & nystart!

Årets sista fredag är här och den ägnar jag till reflektion, eftertanke, beslut och att sätta 2019-års mål – för mig, för Freddy & Freya, för Curre, Essa, Rico & Theo och för mitt företag.

2018 är ett år som jag längtar efter att lägga bakom mig då det har varit ett svart år för mig på nästan alla plan. Ljuspunkterna fyller inte ens en hand men 2019 ska bli annorlunda.

Jag börjar 2019 med en ledarledd friskvårdssatsning under tio veckor, ser så fram emot det och hoppas att det är precis vad jag behöver för att få tillbaka träningsglädjen igen. Freya & Freddy ska också ledas in på ett mer hälsosamt spår igen 😀. Vi jobbar mot målen 20-10-5 ❤

Hästarna får förhoppningsvis en nystart hos sina nya tränare… Curre är ju såklart kvar hos Jennifer, Rico har precis flyttat till Daniel Selin & Clara Jonasson och Essa & Theo flyttar ut till Erikssund och Peter G Norman. Det känns bra och skrämmande på samma gång. Tacksam för tre års samarbete med Stall Sjöström men nu kände jag att det är dags för en förändring.

Att tre av mina hästar nu kommer att finnas nära varandra (Curre står ju också där fast i ett annat stall) känns bra. Jag kommer att ägna mer tid hos mina hästar och lära känna dem mer som individer.

Jag har också beslutat mig för att flytta. Efter 10 fina år här på Hjortängsvägen har jag bestämt mig för att downsiza. Jag är trött på att fixa och trixa med en stor trädgård och snöskottning de lux på vintern. Vart vi flyttar vet jag inte än men endera ett litet hus med bara naturtomt eller ett litet radhus står på önskelistan.

Förutom mitt arbete som managementkonsult hos PE så kommer jag ta upp coachningen igen och ta privatklienter i den omfattning som mitt arbete tillåter. Allt för att få mer energi och arbetsglädje. 2018 har arbetsmässigt varit ett mycket ensamt år.

Min bok skall färdigställas under 2019 och målet är att den skall vara klar innan bokmässan. Jag ska ta upp bloggandet igen och förhoppningsvis kunna skriva lite fler krönikor, under 2018 har jag knappt skrivit något tyvärr pga att energin gått åt till annat.

Tack 2018 och välkommen 2019!

Videon är Rico och hans första morgon i Färila, nu ska han ju hålla sig lugn men visst är det härligt att se glädjen i hans skutt…?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.