Bokslut, avslut & nystart!

Årets sista fredag Ă€r hĂ€r och den Ă€gnar jag till reflektion, eftertanke, beslut och att sĂ€tta 2019-Ă„rs mĂ„l – för mig, för Freddy & Freya, för Curre, Essa, Rico & Theo och för mitt företag.

2018 Àr ett Är som jag lÀngtar efter att lÀgga bakom mig dÄ det har varit ett svart Är för mig pÄ nÀstan alla plan. Ljuspunkterna fyller inte ens en hand men 2019 ska bli annorlunda.

Jag börjar 2019 med en ledarledd friskvĂ„rdssatsning under tio veckor, ser sĂ„ fram emot det och hoppas att det Ă€r precis vad jag behöver för att fĂ„ tillbaka trĂ€ningsglĂ€djen igen. Freya & Freddy ska ocksĂ„ ledas in pĂ„ ett mer hĂ€lsosamt spĂ„r igen 😀. Vi jobbar mot mĂ„len 20-10-5 ❀

HĂ€starna fĂ„r förhoppningsvis en nystart hos sina nya trĂ€nare… Curre Ă€r ju sĂ„klart kvar hos Jennifer, Rico har precis flyttat till Daniel Selin & Clara Jonasson och Essa & Theo flyttar ut till Erikssund och Peter G Norman. Det kĂ€nns bra och skrĂ€mmande pĂ„ samma gĂ„ng. Tacksam för tre Ă„rs samarbete med Stall Sjöström men nu kĂ€nde jag att det Ă€r dags för en förĂ€ndring.

Att tre av mina hÀstar nu kommer att finnas nÀra varandra (Curre stÄr ju ocksÄ dÀr fast i ett annat stall) kÀnns bra. Jag kommer att Àgna mer tid hos mina hÀstar och lÀra kÀnna dem mer som individer.

Jag har ocksÄ beslutat mig för att flytta. Efter 10 fina Är hÀr pÄ HjortÀngsvÀgen har jag bestÀmt mig för att downsiza. Jag Àr trött pÄ att fixa och trixa med en stor trÀdgÄrd och snöskottning de lux pÄ vintern. Vart vi flyttar vet jag inte Àn men endera ett litet hus med bara naturtomt eller ett litet radhus stÄr pÄ önskelistan.

Förutom mitt arbete som managementkonsult hos PE sÄ kommer jag ta upp coachningen igen och ta privatklienter i den omfattning som mitt arbete tillÄter. Allt för att fÄ mer energi och arbetsglÀdje. 2018 har arbetsmÀssigt varit ett mycket ensamt Är.

Min bok skall fÀrdigstÀllas under 2019 och mÄlet Àr att den skall vara klar innan bokmÀssan. Jag ska ta upp bloggandet igen och förhoppningsvis kunna skriva lite fler krönikor, under 2018 har jag knappt skrivit nÄgot tyvÀrr pga att energin gÄtt Ät till annat.

Tack 2018 och vÀlkommen 2019!

Videon Ă€r Rico och hans första morgon i FĂ€rila, nu ska han ju hĂ„lla sig lugn men visst Ă€r det hĂ€rligt att se glĂ€djen i hans skutt…?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.