För din egen skull, ingen annans

När du omger dig med människor som inte vill dig väl – oavsett de är medvetna om det eller ej – är det så lätt att dras ner i en negativ spiral och ett destruktivt beteende. Reflektera då och då om vilka människor som inte vill dig väl och välj att begränsa eller eliminera deras möjligheter att omge dig och samtidigt ser du vilka som vill dig väl och kan utöka umgänget med dem istället.

Även om det är lite svårare att bryta det negativa och destruktiva är det fullt möjligt OM du vill och OM du gör det för din egen skull.

Jag tror att vi alla går igenom mörkare perioder i livet, det har i alla fall jag gjort och kommer säkert att göra igen, men det som gör att vi lär av dem är vilken inställning vi har att ta oss igenom dem. Oavsett är vi alla värda att omges av människor som vill oss väl och att få vara oss själva fullt ut.

Vårda och värna dig själv, dina nära och dina kära!

backlit dawn foggy friendship

Photo by Helena Lopes on Pexels.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.