Finn fem RÄTT

(Repris från 2017)

Du kan säga och göra 1.000 bra saker som ingen minns men säger du eller gör du 1 enda misstag, minns alla det för alltid!

Det märkligaste är att det där enda misstaget är det som alla dömer dig efter sedan, istället för att se de andra 999 bra sakerna du sagt och gjort! Visst är det märkligt?

Du skulle ju aldrig säga till en världsmästare att han eller hon inte är en världsmästare längre för att han eller hon inte vinner tävlingen efter den senaste vinsten.

Jag ger alltid människor en andra chans för att se om de lär av sina misstag eller inte innan jag dömer någon eller sätter en etikett på någon!

Du är inte dina misstag så låt dem inte få det sista ordet och de människor omkring dig som inte ser dig för den du är med allt det bra som du alltid gör – kanske är människor du skall lämna bakom dig!

Låt oss finna fem rätt tillsammans än att fortsätta finna fem fel hos varandra! Vår värld kommer bli en bättre plats för oss alla om vi väljer att se det goda i oss!

(Och ja, även om jag är väl medveten om att leta rätt hos andra händer det att jag ibland misslyckas och i min egen osäkerhet hittar jag ett fel som jag hakar upp mig på hos andra… men rätt snabbt inser jag att det är mina egna hjärnspöken som tar sig ut och då puttar jag vänligt men bestämt tillbaka dem där de hör hemma.)

freddy misstag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.