Finn fem RÄTT

(Repris frÄn 2017)

Du kan sÀga och göra 1.000 bra saker som ingen minns men sÀger du eller gör du 1 enda misstag, minns alla det för alltid!

Det mÀrkligaste Àr att det dÀr enda misstaget Àr det som alla dömer dig efter sedan, istÀllet för att se de andra 999 bra sakerna du sagt och gjort! Visst Àr det mÀrkligt?

Du skulle ju aldrig sÀga till en vÀrldsmÀstare att han eller hon inte Àr en vÀrldsmÀstare lÀngre för att han eller hon inte vinner tÀvlingen efter den senaste vinsten.

Jag ger alltid mÀnniskor en andra chans för att se om de lÀr av sina misstag eller inte innan jag dömer nÄgon eller sÀtter en etikett pÄ nÄgon!

Du Ă€r inte dina misstag sĂ„ lĂ„t dem inte fĂ„ det sista ordet och de mĂ€nniskor omkring dig som inte ser dig för den du Ă€r med allt det bra som du alltid gör – kanske Ă€r mĂ€nniskor du skall lĂ€mna bakom dig!

LÄt oss finna fem rÀtt tillsammans Àn att fortsÀtta finna fem fel hos varandra! VÄr vÀrld kommer bli en bÀttre plats för oss alla om vi vÀljer att se det goda i oss!

(Och ja, Ă€ven om jag Ă€r vĂ€l medveten om att leta rĂ€tt hos andra hĂ€nder det att jag ibland misslyckas och i min egen osĂ€kerhet hittar jag ett fel som jag hakar upp mig pĂ„ hos andra… men rĂ€tt snabbt inser jag att det Ă€r mina egna hjĂ€rnspöken som tar sig ut och dĂ„ puttar jag vĂ€nligt men bestĂ€mt tillbaka dem dĂ€r de hör hemma.)

freddy misstag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.