Du har rätt i sak MEN…

Det är aldrig lätt att ge korrigerande feedback, speciellt inte när personen som får den redan vet att den är befogad. Många människor tar feedback personligt, för personligt, och har svårt att skilja på person och prestation. Du som person är aldrig fel däremot kan dina prestationer behöva förbättras ibland.

Jag tror inte på att linda in saker och ting. Jag tror på att vara rak, saklig och tydlig och det kan upplevas som att jag är känslokall, arrogant mm av de som lider av låg självkänsla samtidigt som det upplevs som omtänksamt, varmt och tydligt av de som njuter av hög självkänsla. Myntet har alltid två sidor.

blackboard chalk chalkboard classroom

Photo by Pixabay on Pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.