Tertial 1 är snart slut

…och som alltid gör jag ett bokslut över årets första första månader och kan krasst konstatera att det inte riktigt blivit som jag planerade.

Hundarnas sjukdomar och operationer och min brutna fot ställde ju till det lite för oss och jag fick boka av och boka om några av mina uppdrag. Högst ofrivilligt men mycket nödvändigt.

Nåväl – hundarna friskförklarades i början av april och helt utan medicinering nu, det känns fantastiskt och lika fantastiskt är att jag igår fick klartecken av min läkare att det är dags att kasta plastgipset och att börja träna upp min fot (och mitt ben) igen.

De senaste sex veckorna har varit en utmaning både fysiskt (att inte kunna röra sig som jag vill) och psykiskt (att inte kunna klara av allt som jag brukar klara av) och jag har fått träna tålamod. Jag har också fått möjligheten att se hur mitt sociala skyddsnät ser ut. Även det en nyttig insikt!

Jag ser med tillförsikt fram emot resten av året och kommer att revidera mina mål, sätta nya mål och framförallt ta fram en tydligare handlingsplan med mål när det gäller mina fyra hästar, de har ju liksom fått flyta på lite på volley tills nu men nu när jag startat Certain Stable så är det dags för tydlighet även här.

Hur sätter du mål och när/hur följer du upp dem?

Jag delar in mina mål på följande sätt:

  • Personliga mål
  • Affärsmässiga mål
  • Hälsomål
  • Ekonomiska mål

och jag följer löpande upp dem månadsvis, reviderar dem kvartalsvis och gör bokslut tertials- och årsvis. Det fungerar för mig!

Hur gör du? Dela gärna med dig!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.