Cut Him Some Slack <3

– Cut Him Some Slack (V64-1) gör det bra varje gång och är ganska säker den här rackaren. Senast avslutade han bra och det gick rätt så fort till slut. Jag tror jag hade 1.10,5 sista 500. Med tanke på att det bara var fem dagar sedan han startade så har han bara fått jogga lite lätt efteråt, men allt verkar i alla fall väl. Jag har inte hunnit kolla alltför noga på startlistan, men såg åtminstone att vi har spår tre på tillägg och av poängen att döma är det inte lika hårt emot idag som senast. Det blir skor runt om idag, i övrigt inga ändringar.

https://www.travronden.se/nyheter/spel/borde-racka-en-bit-125103 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.