Från slakt till prakt!

Detta inlägg är en hyllning till Cut Him Some Slack, eller Curre som vi kallar honom, min alldeles första travhäst som jag räddade från ett mycket osäkert öde för drygt två är sedan…

Nästan på dagen två år efter sin första start i mitt ägande och med tränaren och kusken Claes Sjöström… passerade Curre i veckan miljonen i intjänade prispengar varav 742.000 kr under mitt ägande.

Helt fantastiskt! och han utvecklas fortfarande min underbara kille. Curre – jag älskar dig till månen och tillbaka ❤

Förra året bjöd Curre hela Stall Sjöström på middag och hotellövernattning i Stockholm och ikväll bjuder Curre stallets alla kvinnliga skötare på detsamma. Om ett par timmar korkar vi upp champagnen och firar Curre och det fina teamwork som är så viktigt för hästarnas välmående och framgång!

Vi tycker det är självklart att fira Curres miljon tillsammans med de som gör grovjobbet med våra fina travhästar runt om i Sverige – hästskötarna!

Stort TACK till alla som arbetar på Stall Sjöström nu och som har arbetat på Stall Sjöström sedan vi kom dit i början på 2016.

Då hade jag bara en travhäst, Curre, men nu har mitt ägande utökats till fyra via ägarpseudonym Certain Stable, där Curre naturligtvis är anledningen till C:et ❤

Tack vare alla er så lyckas min häst/mina hästar på travbanan och mår så bra i vardagen. Ni är fantastiska. Tack!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.