Varför ska jag anlita dig?

Är en fråga som vi konsulter alltid får. Helt berättigad såklart.

Så varför anlita mig?

Därför att jag alltid vågar lyfta såväl det som är bra och det som är mindre bra för att skapa möjligheter för människor och organisationer att även skapa en psykosocial hållbar arbetsmiljö.

Jag lindar inte in saker och ting bara för att det ska låta bättre än vad det är och jag skiljer alltid på person och prestation. 

Jag blir anlitad för att jag levererar pricksäkra analyser och för att jag rekommenderar åtgärder som förenklar, förbättrar och förändrar på ett enkelt, lätt genomförbart och användarvänligt sätt.

Make it Simple! Keep it Simple! är mitt motto!

En fråga som jag har börjat ställa till mina uppdragsgivare är ”Varför skulle jag ta ett uppdrag hos er?” och jag kan säga er att den frågan uppskattas av få.

Många tror att vi konsulter och egenföretagare är så desperata så vi tar vilket uppdrag som helst men det är helt fel för de flesta av oss. Tvärtom. Många av oss driver egna företag för att vi då verkligen kan välja vilka vi vill sammankoppas med och vilka vi inte vill förknippas med.

En annan sak som jag börjat göra, eftersom jag haft lite otur med oseriösa beställare, är att be om referenser. Seriösa uppdragsgivare har inga problem med det.

1 tanke på “Varför ska jag anlita dig?

  1. Pingback: Varför ska jag anlita dig? | ELAINE BRESKE HIRSCHER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.