Varför ska jag anlita dig?

Är en frĂ„ga som vi konsulter alltid fĂ„r. Helt berĂ€ttigad sĂ„klart.

SÄ varför anlita mig?

DÀrför att jag alltid vÄgar lyfta sÄvÀl det som Àr bra och det som Àr mindre bra för att skapa möjligheter för mÀnniskor och organisationer att Àven skapa en psykosocial hÄllbar arbetsmiljö.

Jag lindar inte in saker och ting bara för att det ska lÄta bÀttre Àn vad det Àr och jag skiljer alltid pÄ person och prestation. 

Jag blir anlitad för att jag levererar pricksÀkra analyser och för att jag rekommenderar ÄtgÀrder som förenklar, förbÀttrar och förÀndrar pÄ ett enkelt, lÀtt genomförbart och anvÀndarvÀnligt sÀtt.

Make it Simple! Keep it Simple! Àr mitt motto!

En frĂ„ga som jag har börjat stĂ€lla till mina uppdragsgivare Ă€r ”Varför skulle jag ta ett uppdrag hos er?” och jag kan sĂ€ga er att den frĂ„gan uppskattas av fĂ„.

MÄnga tror att vi konsulter och egenföretagare Àr sÄ desperata sÄ vi tar vilket uppdrag som helst men det Àr helt fel för de flesta av oss. TvÀrtom. MÄnga av oss driver egna företag för att vi dÄ verkligen kan vÀlja vilka vi vill sammankoppas med och vilka vi inte vill förknippas med.

En annan sak som jag börjat göra, eftersom jag haft lite otur med oseriösa bestÀllare, Àr att be om referenser. Seriösa uppdragsgivare har inga problem med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.