Även om du strävar efter att göra ditt bästa…

…händer det att du inte kommer att fixa det alla gånger, alla dagar och det är ok för helt säkert är att när du summerar dagen, veckan, månaden, året så kommer du ha lyckats så otroligt många fler gånger än vad du har misslyckats.

Du behöver inte döma dig så hårt, det finns så många andra som gör det åt dig. Sträck på dig i stället och börja njuta av alla gånger som du lyckas med att göra det bästa. Ett tips är ju att du för statistik på ett enkelt sätt.

Själv skriver jag mina plus och minus på ett A4-ark, en vecka per sida, delar in arket i åtta rutor där jag döper rutorna till Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag och Sammanfattning.

Under Sammanfattning räknar jag samman veckans Plus och Minus, brukar börja med det Måndagen veckan efter för då får jag en bra start på veckan genom att jag ser att veckan som gick gjorde jag mitt bästa flera gånger än motsatsen.

Testa du också! Och säg till dig själv varje dag ”Jag är tillräcklig”, ”Jag är värdefull”, ” Jag gör mitt bästa varje dag”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.