Sluta tyck synd om dig själv, dag 18/21

Dag 18:

Lite skumt att det här inlägget kommer just idag när jag faktiskt tycker lite synd om Freya, rätt mycket synd om faktiskt eftersom hon opererar bort stora delar av sitt juver nu efter den elakartade cancertumören. Just nu när detta inlägg publiceras är vi redan på Södra Djursjukhuset och hon ska opereras för andra gången i december.

Freddy har också opererats två gånger under hösten och nu på fredag, respektive nästa fredag får vi veta vilken status hans muntumör har och därefter veta hur hans korsbandsoperation hat gått.

Tur att jag har ledigt för det är ett heltidsarbete att ta hand om sjuka familjemedlemmar MEN familjen kommer numera alltid FÖRST för mig. Vi är viktigast!

Dagens mentala tips:

Sluta tyck synd om dig själv. Hinder och problem i livet kommer alltid att dyka upp och de kommer förändra dig. Du kanske inte ser eller förstår allt just i stunden men se tillbaka på de negativa saker som hänt dig bakåt i tiden, du kommer ofta inse att de har lett till något bättre, en plats, en situation eller en annan tankegång bara. Så le, det är svårt att bita ihop när vi ler! Låt alla veta att idag är du mycket starkare än du var igår.

Dagens kosttips:

Drick mycket vatten. Ta ett glas vatten före varje måltid/mellanmål. Försök få i dig 8-10 glas vatten om dagen. Ställ gärna in en tillbringare i kylen. Smaksätt med citron, lime, gurka eller apelsin. Gott och nyttigt!

DagenDs träningstips:

Intervaller står på agendan idag 2 minuter i normalt tempo och 2 minuter jogg osv. under 30 minuter och avsluta även idag med 3×10 djupa benböj, 3×10 situps och 3×10 armhävningar. Lycka till!

Kram,
Elaine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.