Färgglad mat, dag 15/21

Dag 15:

Sista veckan för oss tillsammans, sista veckan på 2017 men inte sista veckan för dig eftersom du kommer fortsätta ta tillbaka dig själv, dag efter dag, resten av ditt liv, eller hur?

Dagens mentala tips:

Sluta spendera tid med fel människor. Livet är för kort för att du ska spendera tid med människor som suger lycka ur dig. Om någon vill ha dig i sitt liv, kommer de att göra plats för dig. Du ska inte behöva bråka för att få en plats. Tillåt aldrig någon att nedvärdera dig och kom ihåg, det är inte de som bara står vid din sida när du står på toppen du kan räkna som vänner, utan de som alltid står vid din sida.

Dagens kosttips:

Färgglad mat innehåller stora mängder antioxidanter, vitaminer och näring. Nyttigheter som förbättrar dina resultat och håller dig frisk. Säg därför HEJ till inslag likt grönkål, paprika, grapefrukt och aubergine. De är både en hälsoboost för din kropp – och en fröjd för ögonen.

Dagens träningstips:

Dela upp ditt träningspass, kör intervaller på morgonen och en rask promenad på eftermiddag/kvällen. Försök köra 2 x 30 minuter men får du inte till det så är 2 x 15 minuter så mycket bättre än noll 🙂

Kram,

Elaine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.