FĂ€rgglad mat, dag 15/21

Dag 15:

Sista veckan för oss tillsammans, sista veckan pÄ 2017 men inte sista veckan för dig eftersom du kommer fortsÀtta ta tillbaka dig sjÀlv, dag efter dag, resten av ditt liv, eller hur?

Dagens mentala tips:

Sluta spendera tid med fel mÀnniskor. Livet Àr för kort för att du ska spendera tid med mÀnniskor som suger lycka ur dig. Om nÄgon vill ha dig i sitt liv, kommer de att göra plats för dig. Du ska inte behöva brÄka för att fÄ en plats. TillÄt aldrig nÄgon att nedvÀrdera dig och kom ihÄg, det Àr inte de som bara stÄr vid din sida nÀr du stÄr pÄ toppen du kan rÀkna som vÀnner, utan de som alltid stÄr vid din sida.

Dagens kosttips:

FĂ€rgglad mat innehĂ„ller stora mĂ€ngder antioxidanter, vitaminer och nĂ€ring. Nyttigheter som förbĂ€ttrar dina resultat och hĂ„ller dig frisk. SĂ€g dĂ€rför HEJ till inslag likt grönkĂ„l, paprika, grapefrukt och aubergine. De Ă€r bĂ„de en hĂ€lsoboost för din kropp – och en fröjd för ögonen.

Dagens trÀningstips:

Dela upp ditt trĂ€ningspass, kör intervaller pĂ„ morgonen och en rask promenad pĂ„ eftermiddag/kvĂ€llen. Försök köra 2 x 30 minuter men fĂ„r du inte till det sĂ„ Ă€r 2 x 15 minuter sĂ„ mycket bĂ€ttre Ă€n noll 🙂

Kram,

Elaine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.