Våga vara sig själv helt och hållet!, dag 12/21

Dag 12:

Fredag igen, veckorna bara rullar på och på söndag är det julafton och idag är det bara 12 dagar kvar av året.

Dagens mentala tips:

En av de största utmaningarna i livet är att vara sig själv helt och hållet. Någon kommer alltid vara sötare, smartare, snabbare och yngre. Men de kommer aldrig vara du. Tänk inte att du måste förändra dig så att andra ska tycka om dig. Var dig själv, de rätta människorna kommer gilla dig för den du är.

Dagens kosttips:

Hur går det med matdagboken? Är det svårt att komma igång? Jag hade jättesvårt att komma igång med min matdagbok och kan ibland tappa fokus och glömma att fylla i den men det är bara att börja om när det händer. Börja om här och nu.

Dagens träningstips:

Den förhöjda ämnesomsättningen (och därmed ökad fettförbränning) pågår några timmar efter avslutat motionspass. För maximal ­effekt under ett dygn kan det därför ­vara bra att motionera två pass per dag. Dela upp ­din träning så att du gör två gångpass i dag. ­Ett pass på morgonen och ett på kvällen, ­­30 ­minuter per pass, i relativt snabbt tempo.

Kram,
Elaine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.