Sätt dig ner och blunda.

Dag 4:

Fjärde dagen nu. Hoppas att ni börjar få till det med att äta fem gånger per dag. Det håller förbränningen igång hela tiden och håller blodsockret i schack.

Dagens mentala tips:

Sätt dig ner och blunda. Tänk tillbaka på en dag som du var som allra lyckligast. Känn hur den känslan sprider sig tillbaka in i hela din kropp. Känn hur det kändes. Hur allt var omkring dig då. Håll kvar den känslan och tänk tillbaka på den när du känner dig låg.

Dagens kosttips:

Ägg är ett fantastiskt livsmedel. Ät ägg i alla former, kokt, stekt, äggröra, omelett mm. Jag brukar koka ägg till frukost kvällen innan så de är klara till dagen efter. Brukar koka fyra i taget för då räcker det till två dagar, dels frukost och till mellanmål.

Dagens träningstips:

Vila från promenader idag, men gör gärna någon hemma­syssla som håller dig i rörelse under 30 minuter, till exempel trädgårdsarbete eller städning.

Att, som du gör nu, tar dig själv och din hälsa på allvar är grymt bra. Jag är stolt över dig. Många tror att det är de stora stegen som tar oss snabbast till målet och för vissa kan det så vara men för de flesta av oss är det de små stegen som bär oss hela vägen fram. Ett steg i taget…

Kram,

Elaine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.