SĂ€tt dig ner och blunda.

Dag 4:

FjÀrde dagen nu. Hoppas att ni börjar fÄ till det med att Àta fem gÄnger per dag. Det hÄller förbrÀnningen igÄng hela tiden och hÄller blodsockret i schack.

Dagens mentala tips:

SÀtt dig ner och blunda. TÀnk tillbaka pÄ en dag som du var som allra lyckligast. KÀnn hur den kÀnslan sprider sig tillbaka in i hela din kropp. KÀnn hur det kÀndes. Hur allt var omkring dig dÄ. HÄll kvar den kÀnslan och tÀnk tillbaka pÄ den nÀr du kÀnner dig lÄg.

Dagens kosttips:

Ägg Ă€r ett fantastiskt livsmedel. Ät Ă€gg i alla former, kokt, stekt, Ă€ggröra, omelett mm. Jag brukar koka Ă€gg till frukost kvĂ€llen innan sĂ„ de Ă€r klara till dagen efter. Brukar koka fyra i taget för dĂ„ rĂ€cker det till tvĂ„ dagar, dels frukost och till mellanmĂ„l.

Dagens trÀningstips:

Vila frÄn promenader idag, men gör gÀrna nÄgon hemma­syssla som hÄller dig i rörelse under 30 minuter, till exempel trÀdgÄrdsarbete eller stÀdning.

Att, som du gör nu, tar dig sjĂ€lv och din hĂ€lsa pĂ„ allvar Ă€r grymt bra. Jag Ă€r stolt över dig. MĂ„nga tror att det Ă€r de stora stegen som tar oss snabbast till mĂ„let och för vissa kan det sĂ„ vara men för de flesta av oss Ă€r det de smĂ„ stegen som bĂ€r oss hela vĂ€gen fram. Ett steg i taget


Kram,

Elaine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.