Jag väntade mig någon form av kärlek…

Igår dök det upp ett foto i flödet på FB, ett foto taget på mig och några vänner på en fest för snart 30 år sedan. Jag ser inte helt bekväm ut och när jag ser fotot minns jag varför. Jag gick runt och väntade på någon form av kärlek. Kärlek från någon annan. Föremålet för min längtan var vid det tillfället en pilot. Problemet var bara att piloten inte hade en aning om det 🙂

Tanken på att jag kunde älska mig själv hade inte slagit mig då. Men nu är det passé och tacksam är jag för det.

20915186_10154973354383613_3541582869078053587_n

Tänk så många det är som går runt och glömmer bort att älska sig sig själva. Som tror och hoppas att om bara den eller det kommer till mig så blir mitt liv så bra. Det tog mig rätt exakt till den 15 januari 1994 innan jag insåg att jag inte bara var värd att älskas utan att jag även älskade mig själv och det var hemma i badrummet på Jöns Möllers väg i Förslöv (Skåne) då jag bestämde mig för att avsluta mitt då fem månader långa äktenskap.

Jag riktigt känner den frihetskänslan jag kände då fylla min kropp och själ nu. Så starkt, så viktigt!

följ ditt hjärta

Allt börjar och slutar med oss själva och ju förr vi inser det ju lättare blir livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.