Snart dags att börja…

…arbeta igen. Sista semesterveckan för den här sommaren…

Precis som jag laddar ner inför semestern så laddar jag nu upp för att börja arbeta igen. Sällan har en ledighet varit så välbehövlig som denna har varit och jag kan inte minnas när jag varit ledig fyra veckor i ett streck förut (förutom barndomens sommarlov förstås). Jag har haft tre underbara veckor och den här veckan kommer inte bli något undantag.

Många känner ångest över att semestern är slut men jag känner bara arbetsglädje. Jag kommer att lämna mina uppdrag inom Nacka kommun och börja på ett nytt uppdrag hos Riksbyggen, som Interim Marknadsområdeschef, och jag är galet taggad.

Det ska bli så roligt att arbeta med frågor som ligger mig varmt om hjärtat, skapa en bra arbetsmiljö för mina medarbetare spridda över Mälardalen, bidra till ett bra arbete i regionens ledningsgrupp och göra det tillsammans med nya kollegor. Nystart!

Nystart är det för övrigt för mig på alla plan och det känns både bra och obra. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och hoppats på men som jag brukar säga… att blir det inte som jag tänkt mig får jag se till att göra det bättre ändå 🙂

Den här veckan ska jag se till att ta hand om mig själv alldeles extra mycket… och gå tillbaka till det mer hälsosamma sättet att leva igen. Visst är det konstigt att det är så lätt att leva ohälsosammare på sommaren…?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.