Känner du igen dig? Del 2

2014 köpte jag in mig i två riktigt dåliga affärer, dels en restaurangrörelse som skulle servera hälsosam mat och dels i ett andelsbolag för hästar. Båda har jag lämnat bakom mig nu med rejält med minus i kassan.

Räknade ut att bara förlusten för min del (1/20-del) i andelsbolaget blir närmare 30.000 kr… men vinsten av den affären var att jag kunde köpa loss min älskade Curre för nästan precis ett år sedan ett par veckor sånär och han har ju varit allt annat än en förlustaffär so far. Tack Curre. Du är bäst!

Gemensamt för bägge förlustaffärerna var att jag fattade beslutet att gå in dem när jag var i obalans och att jag inte tog mig tiden att sätta mig in i affären fullt ut utan valde att lita fullt ut på de som ”kunde” mer. Nåväl, det får ses som läropengar…

2015 och 2016 har varit utrensning för mig, där jag städat bort allt som inte är bra för mig och jag har tagit tillbaka kontrollen över mig själv och mitt liv fullt ut. Det är så otroligt skönt att göra det och efter hårt slit så börjar jag nu se en riktigt ljus framtid på alla fronter…

När jag gick in i 2016 var jag en olycklig, ensamstående, överviktig, otränad tvåhundsmamma och hade en mycket osäker inkomst. Nu när jag gått in i 2017 är jag lycklig, sambo, normalviktig, tränad, tvåhundsmamma, trehästmamma och har en långsiktig säker inkomst.

Hur har jag lyckats med det? Jo, jag satte upp tydliga mål och bestämde mig för att nå dem. Jag har tagit hjälp där jag har behövt ta hjälp men framförallt har jag prioriterar mig själv och min hälsa. Jag sätter också tydligare gränser idag vilket har gjort att min umgängeskrets och min kundkrets har förändrats och förbättrats. Jag står inte längre på ett ben utan jag har en långsiktig plan som fungerar.

Våga ta kontrollen över ditt liv på alla plan, personligt, privat, arbetsmässigt, hälsomässigt, samarbetsmässigt etc. Alla du har i ditt liv idag kanske inte kommer att älska det men det räcker ju med att du älskar det och att du älskar dig, eller hur?

Våga lämna de relationer som du inte mår bra av, oavsett relationens karaktär… jag har lämnat vänskapsrelationer, affärsrelationer, kundrelationer, familjerelationer bakom mig för att komma dit idag.

Har det varit lätt? Nej, det har varit lite av en boxningsmatch med mycket blod, svett och tårar. Har det varit värt det? Ja, det har det varit. Besluten har varit 100% rätt.

När jag mår bra så skapar det även positiva energier till dem som är omkring mig.

Smittas MedCitat.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.