Varför finns tvivlet egentligen?

Finns det egentligen nÄgot bra med att tvivla? OsÀkerheten slÄr rot och vi mÀnniskor blir smÄ och agerar pÄ vÄr rÀdsla. SÀllan eller aldrig leder det till nÄgot positivt utan den negativa spiralen snurrar fortare och fortare rakt ner i fördÀrvet.

Äsch – nu svartmĂ„lar jag allt men sant Ă€r att det dĂ€r jĂ€vla tvivlet har kramat luften ur mig ett tag och jag gillar det inte alls. De sĂ€ger att man ska lyssna pĂ„ sin magkĂ€nsla, vilket jag gör, men tvivlet, osĂ€kerheten och rĂ€dslan för allt som kan gĂ„ fel har överröstat magkĂ€nslan ett tag nu.

Dags att ta tillbaka makten frÄn tvivlet, osÀkerheten och rÀdslan för om jag ser bortom kÀnslorna sÄ vet jag att det egentligen inte finns nÄgot att vara rÀdd för, vara osÀker pÄ eller tvivla över. Dags att skÀrpa till mig!

Tacksam för att jag faktiskt fick en rejÀl dipp och en putt tillbaka i rÀtt riktning igen. Dags att tÀnka klart! TÀnka om! TÀnka rÀtt! Back on track!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.