Varför finns tvivlet egentligen?

Finns det egentligen något bra med att tvivla? Osäkerheten slår rot och vi människor blir små och agerar på vår rädsla. Sällan eller aldrig leder det till något positivt utan den negativa spiralen snurrar fortare och fortare rakt ner i fördärvet.

Äsch – nu svartmålar jag allt men sant är att det där jävla tvivlet har kramat luften ur mig ett tag och jag gillar det inte alls. De säger att man ska lyssna på sin magkänsla, vilket jag gör, men tvivlet, osäkerheten och rädslan för allt som kan gå fel har överröstat magkänslan ett tag nu.

Dags att ta tillbaka makten från tvivlet, osäkerheten och rädslan för om jag ser bortom känslorna så vet jag att det egentligen inte finns något att vara rädd för, vara osäker på eller tvivla över. Dags att skärpa till mig!

Tacksam för att jag faktiskt fick en rejäl dipp och en putt tillbaka i rätt riktning igen. Dags att tänka klart! Tänka om! Tänka rätt! Back on track!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.