Varför ger du dem/det makten?

Har du tänkt på att när du går omkring och är irriterad eller arg på någon annan – så ger du dem onödig makt över dig själv och dina känslor… varför?

Har du tänkt på att när du tycker att någon annan har tagit ifrån dig allt och förstört ditt liv – så ger du dem onödig makt över dig själv och dina känslor… varför?

Har du tänkt på att vore det inte för ditten  datten så skulle du vara lycklig – så ger du ditten och datten onödig makt över dig själv och dina känslor… varför?

Ja, listan kan bli lång… du har säkert fler att dela med dig av och jag med om jag ältar det förflutna men det har jag slutat att göra för jag lever här och nu och är på väg in i framtiden.

Ta tillbaka makten och äganderätten till dig själv och ditt eget liv. Det är du som är den bästa ledaren för dig själv. Ibland behöver du lite hjälp på traven men det är du som äger makten över ditt liv och dina känslor.

Själv har jag tagit hjälp av coachning, hypnos och psykoterapi när livet gett mig utmaningar som jag behövt hjälp att tackla och det har bara gjort mig till en starkare version av mig själv.

Du är värd dig själv! Ta tillbaka dig själv!

2 tankar på “Varför ger du dem/det makten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.