Dags för det årliga bokslutet

Blev året som du tänkt dig? Har du gjort verklighet av dina årslöften till dig själv? Har du nått dina mål med år 2016?

Idag är det dags för mig att sätta mina årsmål för 2017 och revidera vad som blivit verklighet av de årsmål jag satte för 2016. För mig är det livsviktigt att sätta mål för de vägleder mig genom året och styr mina val.

För mig är det viktigt att ha en plan för jag har svårt för att leva planlöst, det betyder inte att hela min tillvaro blir förutbestämd och att det inte finns utrymme för spontanitet och oväntade saker utan precis tvärtom faktiskt.

Jag delar in mina mål i sex delar:

  • Hälsa
  • Egentid
  • Resor
  • Relationer
  • Arbete
  • Boende

och därefter sätter jag upp max tre mål för respektive delområde. Jag gör sedan upp en enkel handlingsplan och en tidslinje där jag även noterar när under året som jag ska följa upp hur det går för mig. Själv brukar jag följa upp mina mål i februari, juni, september och december. Det fungerar kanon för mig.

Hur gör du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.