Idag börjar jag om…

Det sägs att man måste nå botten för att komma tillbaka till toppen och min själ om jag inte nådde den i lördags. Helgen har ägnats åt självrannsakan på hög nivå och det har varit så befriande…

Inser att jag fallit in i gamla hjulspår och glömt bort mig själv, glömt bort att ta hand om mig själv vilket är min viktigaste uppgift här i livet. Att se till att jag mår bra och att jag prioriterar mig själv och mina behov också.

Jag är en fixare med ett enormt tålamod. När någon har ett problem kickar fixar-Elaine igång direkt och försöker hjälpa även om det sker på bekostnad av mig själv och som det har kostat på den senaste tiden.

Det är så skönt när man kommer till insikt – kanske fick jag stor hjälp genom att kroppen sade ifrån genom att ge in för en märklig magsjuka som fortfarande två veckor senare håller mig ur schack… (den beror iofs nog på Nackas otjänliga vatten) och med det påtvingad vila och återhämtning.

Nåväl allt har en mening och mitt fokus nu är att bli frisk från bihåleinflammationen, magsjukan och ta kontroll över min arbetssituation igen. Fokus hälsa alltså! 100% hälsa!

Var rädda om er själva och gör inte som jag – glöm inte bort den viktigaste ni har, er själva!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.