Bergochdalbanan Livet

Den här sommaren har varit en enda lång bergochdalbana för mig där jag konstant kastats upp och ner, fram och tillbaka, störtdykt och flugit, glädje och sorg, hopp och förtvivlan, början och avslut etc. 

Ja, du förstår nog vad jag menar. Livet har varit riktigt tufft men jag är tuffare och med en rad tuffa beslut och avslut, jobbigt men nödvändigt känner jag att det så smått har vänt. 
Jag är tacksam för mitt skyddsnät bestående av nära och kära alltid finns till för mig när det är tufft. Tack alla ni. Ni vet vilka ni är. Vänner sedan nyss och vänner sedan ungdomens hyss och självklart min tvåbenta och fyrbenta familj. Älskar er ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.