Framgång är mer än vinst

Låt mig presentera Curre (eller Cut Him Some Slack som hans fullständiga namn är). 

Curre är min första till 100% ägda travhäst (jag är delägare i två andra hästar också Västerbo Grosbois och Västerbo Keyholder) och Curre är mycket speciell för mig. 

I februari 2016 köpte jag loss honom från det kommanditbolag där han och de andra hästarna fanns/finns. Det är tack vare Curres framgångar som kommanditbolaget kunnat köpa de andra hästarna. Tack Curre!

Jag valde i samband med köpet att flytta Curre från tidigare tränare/kusk till helt fantastiska Stall Sjöström och Curres nya hemmabana är Solvalla. 

När Curre kom ner till sitt nya stall var han luggsliten, hade ont och hans utrustning hade verkligen sett sina bästa dagar. Jag tror att han var olycklig och att han kände sig osedd. 

Till vänster dagen efter Curre kom till sitt nya stall. Till höger efter en månad i nya stallet. Ser ni skillnaden?

Curres nya tränare/kusk Claes med personal har verkligen åstadkommit skillnad för Curre och med tre starter i bagaget ser vi hur Curre förbättrar sina resultat i varje lopp. 

Även då han inte placerar sig så slår han o/e tangerar sina personbästa på de olika distanserna han startar i, det är framgång för mig. Det gör han trots att han har fått utmanande startspår. 

Igår startade han på Solvalla och en nervös mamma var på plats. Han placerade sig inte men han springer snabbare än han gjort på länge och han har krafter kvar. Jag är så stolt!


Video från gårdagens uppvärmning. Ser ni så fin han är?

Vi tar en framgång i taget och kommer strax kröna framgångarna med fler vinster. 

Just wait and see! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.