Vi-lag kontra självrädsla

Det sägs att det finns A-lag, B-lag, C-lag osv men det tror inte jag på utan jag tror på Vi-lag, team där man tar det man avtalat på allvar, med respekt och där man levererar det man åtagit sig att leverera. Där det är okej att säga ifrån när det fungerar mindre bra och heja när det fungerar bättre. Vi-lag hittar du i alla framgångsrika relationer och bolag med gott samarbete och goda resultat.

Det sägs att det finns konflikträdda människor, det tror inte jag på. Jag tror på att det finns människor som är rädda för sig själva och som är rädda för att erkänna att de inte vågar träna sin självkänsla utan ägnar sig åt personangrepp och härskartekniker för att försöka få människor i sin omgivning att må dåligt. Den självrädda människan hittar du i relationer och bolag med mindre bra samarbete och resultat.

Våga värna Vi och våga säga ifrån oavsett vilka bemötanden du får. Det är bara andra människors självrädslor som talar när de använder sig av härskartekniker eller personangrepp för att försöka få dig att må dåligt och när de inte har förmågan att skilja på person och prestation. Låt dem inte dra ner dig i sin avgrund utan försök om du kan hjälpa dem upp från sin.

1 tanke på “Vi-lag kontra självrädsla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.