Jackpot – ge beröm!

Det sägs ofta att ett företags viktigaste resurs är dess medarbetare, men jag skulle vilja påstå att medarbetarnas samarbetsförmåga är ännu viktigare. Goda resultat bygger i slutändan på samarbete och samverkan.

Lagarbetet och lagandan är ofta betydligt starkare i ett företag som jobbar aktivt med beröm än i en organisation där medarbetarna och cheferna aldrig tar sig tid till att berömma varandra.  Beröm kan bidra till att minska antalet arbetsplatsolyckor och ger en företagskultur som präglas av omtanke. Det smittar i sin tur av sig på kunderna, en ”berömkultur” ger nöjdare medarbetare och tillför mer energi till verksamheten.

– See more at: http://www.dagensps.se/artiklar/kronikor/elaine-breske-hirscher/2016/05/19/70878638/index.xml#sthash.2zRPOO3b.dpuf

1 tanke på “Jackpot – ge beröm!

  1. Pingback: Jackpot – ge beröm! | Christer.L.Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.