Cut Him Some Slack

img_5232Ni som känner mig vet att jag älskar djur i alla de former… och ni vet också att jag sedan några år tillbaka har varit delägare i flera travhästar (vilket jag fortfarande är) men sedan förra veckan är jag ensamägare till Curre. Finaste Curre ❤

Oj, så mycket det är att fixa när man köper en travhäst… det första var ju att hitta en ny och bra travtränare för jag ville att Curre skulle flytta så fort som möjligt eftersom det aldrig är bra att vara kvar i en miljö där man inte är välkommen eller där de som finns där inte tror på en. Curre förtjänade bättre!

Jag fick hjälp att hitta Stall Sjöström strax utanför Stockholm och servicen de gett oss saknar motstycke, på mindre än en vecka har de åkt upp till Dalarna och hämtat honom till hans nya stall och han har fått träffa sin nya skötare, sin nya tränare och kusk och jag och trollen åkte upp och träffade honom i söndags. Han såg så glad ut och det var härligt att se honom i sin nya miljö.

Claes Sjöström som är hans nya tränare körde honom en sväng i söndags när jag var där och han tycker det kändes superbra och att det var så kul att Curre kommit till dem.

Från att ha Romme som hemmabana är det nu Solvalla som gäller – go Curre GO ❤

Fina Curre – du är så välkommen till oss ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.