Cut Him Some Slack

img_5232Ni som kĂ€nner mig vet att jag Ă€lskar djur i alla de former… och ni vet ocksĂ„ att jag sedan nĂ„gra Ă„r tillbaka har varit delĂ€gare i flera travhĂ€star (vilket jag fortfarande Ă€r) men sedan förra veckan Ă€r jag ensamĂ€gare till Curre. Finaste Curre ❀

Oj, sĂ„ mycket det Ă€r att fixa nĂ€r man köper en travhĂ€st… det första var ju att hitta en ny och bra travtrĂ€nare för jag ville att Curre skulle flytta sĂ„ fort som möjligt eftersom det aldrig Ă€r bra att vara kvar i en miljö dĂ€r man inte Ă€r vĂ€lkommen eller dĂ€r de som finns dĂ€r inte tror pĂ„ en. Curre förtjĂ€nade bĂ€ttre!

Jag fick hjÀlp att hitta Stall Sjöström strax utanför Stockholm och servicen de gett oss saknar motstycke, pÄ mindre Àn en vecka har de Äkt upp till Dalarna och hÀmtat honom till hans nya stall och han har fÄtt trÀffa sin nya skötare, sin nya trÀnare och kusk och jag och trollen Äkte upp och trÀffade honom i söndags. Han sÄg sÄ glad ut och det var hÀrligt att se honom i sin nya miljö.

Claes Sjöström som Àr hans nya trÀnare körde honom en svÀng i söndags nÀr jag var dÀr och han tycker det kÀndes superbra och att det var sÄ kul att Curre kommit till dem.

FrĂ„n att ha Romme som hemmabana Ă€r det nu Solvalla som gĂ€ller – go Curre GO ❀

Fina Curre – du Ă€r sĂ„ vĂ€lkommen till oss ❀

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.