Plus och minus = livet och hur du väljer att leva det!

Årets första repris…

ELAINE BRESKE HIRSCHER

Mitt liv har inte alls varit en spikrak väg till framgång – jag har varit arbetslös, jag har varit övertalig, jag har överlevt sjukdom, jag har förlorat nära och kära, min pappa tog livet av sig, jag har genomgått en skilsmässa…

Ja, jag lever ett helt vanligt liv precis som vi alla gör men oavsett vad jag har gått igenom har jag aldrig övergett hoppet helt om att även den värsta situationen jag varit i kommer att ge mig något positivt.

Om du känner att allt är svart, att du inte vet vad du vill, att allt känns meningslöst, att allt och alla är emot dig – ta en timeout (det kan handla om en timme, en dag, en vecka) och sätt dig ner och skriv en plus- och minuslista. Du kommer snart att märka vad det är som ger dig energi (pluslistan) och vad som tar energi (minuslistan).

Försök…

Visa originalinlägg 92 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.