Tre år. Älskad. Saknad.

Nästa månad är det tre år sedan pappa valde att lämna livet…

För er som inte drabbats av självmord är det svårt att förstå hur svårt det är för oss anhöriga och den hjälpen vi får från samhället handlar mer om lyckopiller än stöd och råd. Att lära sig leva med att en nära anhörig väljer bort livet är enormt svårt – även för den starkaste av människor.

Självmord är fortfarande förknippat med så mycket skuld och skam och många vill tysta ner det. Varje år tar ca 1.500 personer sitt liv i Sverige och det pratar vi nästan inte om. Antalet döda i trafiken är ca 270 personer per år. Tänk om vi kunde lägga ner lika mycket pengar på att förebygga självmord som vi lägger ner på trafiksäkerheten.

Pappa. Älskad. Saknad ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.