Kan vi dela på min dumhet?

Jag är född 1968 så jag har onekligen en del år på nacken, närmar mig femtio, och borde vid det här laget ha lärt mig att förkylningar inte är att leka med.

För ett helt gäng veckor sedan kände jag att den var på väg, den där förkylningen som kommer direkt efter att väderleken ändras mot vinter och min ovilja att acceptera att vintern är i antågande. Ni vet den där tiden då vi gärna klär oss för tunt och går och småfryser lite.

Jag vet att det bästa sättet att mota förkylningen i grind är att direkt vila, ta det lugnt och faktiskt sköta om sig men tydligen spelar det ingen roll vad jag vet utan jag kör på som vanligt med jobb etc.

Nu ligger jag här flera veckor senare med en förkylning från helvetet… och jag kan inte annat än att bokstavligen känna av min dumhet för varje andetag jag tar.

Är det någon av er som delar min dumhet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.